Senaste nytt!

13. jun, 2019

Under helgen som var hade jag Kingen hemma igen, eventuellt kan det varit för sista gången då han har en intressent denna vecka. Jag håller tummarna för honom, det skulle kännas riktigt bra, även om jag kommer att sakna honom som individ.

2. jun, 2019

Har haft Kingen hemma i två dygn. Han fyller 10 år denna månad. Den här hunden har letat sig in i mitt hjärta, man kommer inte undan honom, efter att ha haft honom hemma ett antal dagar och helger nu. Och utöver det ett antal prommisar med honom på Hundstallet. Älskade vän, jag hoppas så innerligt att du får din egna flock att höra hemma hos snart. Det berikar ens liv att få umgås med en sådan här hund. 

25. apr, 2019

Hugo är en blandraskille på 9 år, som sitter på Hundstallet och som verkligen längtar efter ett hem att få vara i och en flock att tillhöra, som är hans. Nån eller några att ty sig till som han både kan få kärlek av och samtidigt ge kärlek till. Hugo älskar att få komma ut på prommis och när han och jag gav oss ut till Tyresta i söndags några timmar, så njööööt han verkligen av lugnet och naturen, han blev som uppslukad av alla spännande dofter och intryck och kunde liksom inte riktigt få nog av upplevelsen. Han älskade det, och va bra man mår själv när man får ge detta till en hund, som så tacksamt tar emot det. Han gjorde min dag, och jag misstänker att jag gjorde hans dag. En fullträff, som jag sent ska glömma.