15. dec, 2014

Ett Very good som kändes som ett very bad!

I lördags var vi på Stockholmsmässan med Zack. Det var flera av Zacks släktingar där med hussar och mattar, och en jättetrevlig dag (ändå) !

 

Det enda som inte var kul var att domaren inte gillade Zack riktigt om man säger. Han fick förvisso betyget/omdömet Very Good, men jämfört med hans tre tidigare utställningar (samtliga) då han erhållit det högsta betyget Excellent samt lite extra truddelutter och plus i kanten på det, så kändes det här betydligt sämre. Men så kan det vara ibland, och det är domaren som bestämmer. Inte så mycket att göra åt det, annat än att ta nya tag och se framåt!

 

Det som blev lite motsägelsefullt för oss (husse och matte) var att det här nog var Zacks bästa utställning sett till hur han uppförde sig (tack vare Jeanett som var lika proffsig som vanligt). Zack verkade mer trygg i ringen denna gång, och uppförde sig bra rakt igenom, synd bara som sagt att inte domaren uppskattade honom lika mycket som tidigare domare har gjort.

 

Men men, det är bara att ta nya tag! Det kommer fler utställningar! Cool

 

Men det gick bra för några av Zacks släktingar och/eller dobbisar från samma kennel, vilket var jätteroligt – stort grattis till Er!!!