27. jun, 2016

Zacks veterinärutredning

I fredags fick jag ett mail från veterinären som sa att allt var ok med Zacks proteiner. Och det var ett skönt besked. 

 

Det har blivit lite märkligt med hela den här utredningen. Från början så gick vi till veterinären för att via en kontroll av veterinären och blodprov kolla av så att allt stod rätt till med Zack. Och de hittade ju inget, så vi kände oss nöjda så. Men eftersom veterinären ville göra en liten koll till, och sen ytterligare en koll osv, så har det rullat på och det är ännu inte färdigutrett. Vi har ännu inte fått höra att allt är lugnt, men vi har å andra sidan heller inte fått höra att det är något fel på Zack. 

 

Jag ska prata med veterinären nu i veckan som kommer för att stämma av läget och höra om eller hur de tycker att vi ska gå vidare. 

 

Vi tycker att Zack dricker lite mindre nu än tidigare, denna förändring har kommit efter de 2,5 veckor Zack stod på bara mineralvatten. Så det verkar som det gav resultat, det känns som att han återgått till att dricka mer normalt, vilket jag ska förmedla till veterinären i veckan. Så får vi se vad de säger då. Om vi är klara med utredningen eller om det är något som återstår att kolla? Fortsättning följer.