31. aug, 2016

Mycket nu!

För en tid sedan blev det en tripp upp till Norrland, för vandring och fiske. Det var lugna rogivande bäckar, åar och sjöar, en massa myr och härlig natur. Björnspillning såg vi, tyvärr ingen björn. Denna gång passade det sig inte för Zack att vara med tyvärr. Med var istället en korthårig vorsteh vid namn Ella, som var en trevlig bekantskap. En fin hundras som jag varit lite nyfiken på tidigare, och Ella gjorde bra reklam för sin ras.

 

Zack fick vara kvar i Stockholm, han fick dela upp tiden jag var borta från honom på tre olika ställen, dels hemma med sin matte, men även nån dag med gammelhusse samt två dygn på Hund- och Kattpensionatet Vita Huset (där han ju är uppfödd).

 

Det blev mycket för Zack att vara på lite olika ställen i en följd, och även om han känner till de olika ställena han var på medan jag var borta samt haft det väldigt bra. Så var han som ett plåster på mig de första dagarna jag kom hem. Han verkar ha saknat mig. Om jag la mig i soffan till kvällen och tittade lite på tv, så la sig Zack nedanför soffan för att vara nära mig. Ett ställe han aldrig annars brukar ligga och vila sig på. Men efter några dagar förstod han att jag var tillbaka för att stanna.

 

Ligger efter lite med uppdateringarna på hemsidan, men ska försöka ta igen det framöver…