1. sep, 2017

Zacks drickande...

Zack hamnade för nåt år sedan i ett vattenmissbruk, som vi fick utrett. Och tack och lov berodde det inte på något fysiskt fel. Vi ställde honom på mineralvatten (utan bubblor) ett tag och sen blev det bra. Sen dess har Zack vid något tillfälle återigen varit på väg in i detta vattenmissbruk, då vi återigen ställt honom på mineralvatten, som gjort att det blivit bra igen.

 

Strax innan vi bytte till detta nya foder (se bilden nedan, förra inlägget) så var Zack lite halvt om halvt inne i ett vattenmissbruk, inte som tidigare, men han tenderade till att dricka mer än normalt även om det inte var på samma nivå som tidigare (när han verkligen missbrukade vatten).

 

Något som är intressant är att sedan vi bytte foder (till spannmålsfritt) så dricker Zack betydligt mindre. Det känns verkligen som att det inträffade i samband med att vi bytte foder, det verkar som att detta foder gör att han inte behöver lika mycket vatten.

 

Och jag har vid något tillfälle undrat i mitt stilla sinne om det var det förra fodret som gjorde att han drack mer (och emellanåt på tok för mycket) ?

 

Hur som helst jätteskönt att Zack nuförtiden dricker lagom, emellanåt tycker vi nästan att han dricker lite för lite…

 

Men allt verkar bra med Zack i alla fall, så man får anta att det är som det ska med honom!