7. jul, 2019

Aron

Efter att King nyligen blivit omplacerad, vilket var helt fantastiskt, så testade jag nu i helgen att låna hem Aron. En blandraskille på dryga 1,5 år. Rottweiler och Amstaff består han av. 

En energisk, jättemysig hund med stort hjärta, som i vissa situationer behöver lära sig lite hur han ska uppföra sig. Det är inte lätt att vara ung och fylld av energi utan att veta exakt var, när och hur man får eller bör göra sig av med all energi som spritter i kroppen.

Jag gav honom en dag i skog och mark igår då han fick springa av sig (lös med lina) sen la jag några korta spår åt honom som han löste bra. Både hårda spår på asfalt och mjuka spår på gräs. I övrigt hade vi en jättebra helg tillsammans, han och jag. Flera prommisar i stan som gick jättebra. Inomhus fick jag stötta honom lite emellanåt och hjälpa honom att komma till ro, men efter det är han helt underbar, man smälter för honom. Idag sov vi till 09.15, första lånehunden över en helg som inte väckte mig. Stort plus i kanten Aron och tack för det 🙂

Aron är en hund som jag gillar, och jag märker hur fort jag fäster mig vid vissa nya hundar. Aron finns för omplacering på Hundstallet. 

Hundar är helt fantastiska, jag blir bara mer och mer känslig för allt de står för och hur de berör mig.